pedagogjobb.se

Logo

Medlearn söker vårdlärare i Kungsbacka

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Medlearn söker vårdlärare i Kungsbacka

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité. Till vår verksamhet i Kungsbacka söker vi nu ytterligare en kollega som vill vara med i skapandet av MedLearns utvecklingsinsatser! 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer i rollen som vård- och omsorgslärare arbeta med distansundervisning till vår nystartade vuxenutbildning i Växjö. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Undervisning kommer att ske genom distansundervisning men vissa möten och besök i Växjö är också en del av arbetet. Du kommer att handleda och coacha eleverna utifrån en individuell studieplan mot dennes uppsatta mål. Samt att du får möjligheter att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet.  
Din arbetsplats utgår ifrån orten Kungsbacka. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor runtom i landet. 

Din profil 
Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. Vi söker dig som har yrkeserfarenhet och en utbildning inom hälso- och sjukvård. Om du är legitimerad yrkeslärare med behörighet i ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen på gymnasienivå är det starkt meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du har bakgrund som sjuksköterska med god medicinsk kompetens. 

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt. Vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på deltid ca 75% fram till 31 december 2019. Finns möjlighet framöver till förlängning och eventuellt en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Caroline Ahl på 010-516 22 00 eller caroline.ahl@medlearn.se. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 mars. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Medlearn söker vårdlärare i Kungsbacka

MedLearn AB