pedagogjobb.se

logga

Medlearn söker vård- och omsorgslärare i Ljungby

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Medlearn söker vård- och omsorgslärare i Ljungby

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 500 anställda på 70 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet. Medlearn stärker nu sin position som komplett leverantör av utbildningar inom området med expansion inom yrkeshögskolan.


Vill du vara med och bidra till att människor når sina drömmar? Medlearn söker nu en vård- och omsorgslärare till vår verksamhet i Ljungby! Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité.

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu en vård och omsorgslärare till vår vårdbiträdesutbildning i Ljungby. Tjänsten innebär att arbeta i en elevgrupp som läser 800 p yrkesämnen motsvarande vårdbiträdesnivå. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i flexibla lärmiljöer. Du arbetar med lektionsplanering, bedömning och betygsättning samt att du handleder eleverna utifrån dennes studieplan tillsammans med vår pedagogiska resurs. Du får möjlighet att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet. 

Din profil 

  • Behörig vård- och omsorgslärare
  • Yrkeserfarenhet inom vård och omsorg (4 år)
  • Erfarenhet av att utbilda inom vård och omsorg
  • Det är meriterande om du har arbetat med svenska som andra språk eller SFI

Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Vid frågor rörande tjänsten, kontakta anneli.lof@medlearn.se.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker vård- och omsorgslärare i Ljungby

MedLearn AB