pedagogjobb.se

logga

Medlearn söker tandvårdslärare till YH-utbildning

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Medlearn söker tandvårdslärare till YH-utbildning

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 500 anställda på 70 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet. Medlearn stärker nu sin position som komplett leverantör av utbildningar inom området med expansion inom yrkeshögskolan.


Vill du arbeta med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan? 

Vi söker nu en tandvårdslärare till vår YH-utbildning till Tandsköterska i Halmstad. Yrkeshögskolan är korta och effektiva utbildningar inriktade på yrkesroller där det finns ett stort anställningsbehov. Utbildningarna genomförs i nära samverkan med arbetslivet och innehåller en mix av teori och praktik.

Dina arbetsuppgifter
Medlearn Yrkeshögskola söker nu en lärare till vår tandsköterskeutbildning i Halmstad. I tjänsten som tandvårdslärare ingår såväl teoretisk undervisning som kliniska övningar inom flera tandvårdsämnen. Du kommer att ansvara för att planera och genomföra undervisning, examinering och uppföljning av studenternas resultat, ta fram föreläsningsmaterial, samordna praktik samt arbeta med pedagogiskt utvecklingsarbete. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer Yrkeshögskolans nationella studieplan. 

Utbildningen är bunden med två till tre undervisningsdagar i veckan. Din arbetsplats utgår ifrån Halmstad, men delar av utbildningen kan genomföras på distans. Du kommer att arbeta tillsammans med utbildningsledaren för utbildningen och samarbeta med övriga kollegor runtom i landet. 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist eller examinerad tandsköterska med erfarenhet från tandvården. Det är meriterande om du har pedagogisk erfarenhet och undervisningsvana. Du har ett stort intresse för människor, lärande, pedagogik samt service. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. 

Som person är du kommunikativ, kreativ och lösningsfokuserad, flexibel i din inställning till arbetet och du trivs i en föränderlig omgivning. Arbetet kräver vidare att du har ett stort intresse för pedagogik samt tycker om att ge god service åt de studerande. 

Ytterligare information 
Anställningen är tidsbegränsad t.o.m. 2022-01-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2021-02-01.

För frågor kring tjänsten, kontakta yrkeshögskolechef Maria Virtanen maria.virtanen@medlearn.se. För frågor kring processen, kontakta iris.rekrytering@iris.se. 

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker tandvårdslärare till YH-utbildning

MedLearn AB