pedagogjobb.se

Logo

Medlearn söker tandvårdslärare till Oskarshamn

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-24

Ansök nu

Medlearn söker tandvårdslärare till Oskarshamn

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Vi söker nu en tandvårdslärare till vår verksamhet i Oskarshamn. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen! 

Dina arbetsuppgifter
Medlearn Yrkeshögskola söker nu en lärare till vår tandsköterskeutbildning i Oskarshamn. I tjänsten som tandvårdslärare ingår såväl teoretisk undervisning som kliniska övningar inom flera tandvårdsämnen. Du kommer att ansvara för betygssättning, att ta fram föreläsningsmaterial, lägga schema, boka gästföreläsare, samordna praktik samt arbeta med pedagogiskt utvecklingsarbete. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer Yrkeshögskolans nationella studieplan. 

I vår verksamhet i Oskarshamn sker undervisningen på distans med träffar varannan vecka. Under en stor del av utbildningen är de studerande ute i arbetslivet i form av praktik. Din arbetsplats utgår ifrån orten Oskarshamn. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor runtom i landet. 

Din profil
Vi söker sig dom är utbildad tandsköterska eller legitimerad tandhygienist. Det är meriterande om du har undervisningsvana. Du har ett stort intresse för kunskap, lärande, pedagogik samt service. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. 

Som person är du kommunikativ, kreativ och lösningsfokuserad, flexibel i din inställning till arbetet och du trivs i en föränderlig omgivning. Arbetet kräver vidare att du har ett stort intresse för pedagogik samt tycker om att ge god service åt de studerande. 

Vi erbjuder 
Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Medlearn fortsätter med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar att vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta yrkeshögskolechef Caroline Ahl 0700–019771. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 juni. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Medlearn söker tandvårdslärare till Oskarshamn

MedLearn AB