pedagogjobb.se

logga

Medlearn söker en vård- och omsorgslärare i Göteborg!

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Medlearn söker en vård- och omsorgslärare i Göteborg!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Medlearn söker en vård- och omsorgslärare i Göteborg!

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité. Till vår verksamhet i Göteborg söker vi nu en kollega som vill vara med i skapandet av MedLearns utbildningsinsatser!  

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu en yrkeslärare till vår vårdbiträdesutbildning i Göteborg. Tjänsten innebär att arbeta med klassrum- och distansundervisning samt utveckling av dessa studieformer. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i flexibla lärmiljöer. Du arbetar med lektionsplanering, bedömning och betygsättning samt att du handleder eleverna utifrån dennes studieplan. Du får möjlighet att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet. Uppdraget är en arbetsmarknadsutbildning vilket innebär att du följer din elevgrupp under hela utbildningen och samarbetar tätt med en pedagogisk resurs i det arbetet. Det här är ett mycket spännande uppdrag som lärare med goda förutsättningar att kunna stötta eleverna till goda studieresultat.

Din profil 

  • Legitimerad vård- och omsorgslärare/yrkeslärare

  • Yrkeserfarenhet inom vård och omsorg (OBS minst 4 år)

  • Erfarenhet av att utbilda inom vård och omsorg OBS minst 4 år

  • Det är meriterande om du har arbetat med svenska som andra språk, SFI och/eller barn och fritidsutbildning.

Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande, analys av eget arbete och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse i slutet av augusti.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. 

Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef på mejl kristina.haeffner@medlearn.se eller telefon 010 516 22 05.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker en vård- och omsorgslärare i Göteborg!

MedLearn AB