pedagogjobb.se

Logo

Medlearn söker en pedagogisk resurs i Göteborg

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-02

Ansök nu

Medlearn söker en pedagogisk resurs i Göteborg

Till vår verksamhet söker vi nu ytterligare en kollega som vill vara med i skapandet av MedLearns utvecklingsinsatser! Brinner du för att hjälpa andra människor i deras studier?
Då är detta tjänsten för dig!  
  
Dina arbetsuppgifter  
Inför vår kommande vårdbiträdesutbildning söker vi en pedagogisk resurs i Göteborg. Som pedagogisk resurs ansvarar du för att tillhandhålla extra stöd till de elever som har behov av stödjande insatser så att de ska klara sin vårdbiträdesutbildning. I ditt arbete kommer du ha en nära kontakt med och stödja den kursansvariga yrkesläraren. Du arbetar med ett språkstödjande arbetssätt, är en extra resurs vid praktiska moment och arbetar för att eleverna ska tillgodogöra sig strategier och studietekniker. Genom aktiv dialog arbetar du med att coacha eleverna mot deras individuella uppsatta mål dvs 100% individualisering. 
  
Din profil och skallkrav:
 

  • Erfarenhet av språkstöd inom vård och omsorgsutbildning minst ett år
  • Erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg minst ett år
  • Erfarenhet och/eller utbildning inom specialpedagogik minst ett år
  • Erfarenhet som stöd i undervisning till deltagare/elever men funktionsnedsättning minst ett år


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande insatser samt erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.. Vi ser gärna att du har kunskap inom specialpedagogik. 
  
Du drivs av att utveckla människor och se deras unika förmågor. Du har lätt för att ta kontakt, etablera förtroende och bygga samarbeten. Det är viktigt att du kan anpassa dig till förändrade omständigheter och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt. Du har en god kommunikationsförmåga då du förmedlar information tydligt och är en effektiv lyssnare. 
  
Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt. Vi erbjuder våra medarbetare utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget samt för att kunna ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor angående tjänsten, kontakta utbildningschef och rektor Caroline Ahl på telefon 0700-019771 alternativt caroline.ahl@medlearn.se

Skicka in din ansökan snarast, då rekryteringen sker löpande, dock senast den 13 december. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Medlearn söker en pedagogisk resurs i Göteborg

MedLearn AB