pedagogjobb.se

logga

Medlearn söker en lärare och utbildningsansvarig för distansstudier!

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

Medlearn söker en lärare och utbildningsansvarig för distansstudier!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Irisgruppens vision är att realisera drömmar. Vi rekryterar nu till Medlearn, som är en del av Irisgruppen. Vi vill skapa de bästa möjliga förutsättningarna för nästa steg i livet genom att erbjuda moderna och konkurrenskraftiga vuxenutbildningar. Från sommaren 2021 kommer Medlearn att erbjuda yrkesämnen på gymnasial nivå på plats och på distans via avtal i Nyköping, Oxelösund, Katrineholm, Flen, Gnesta och Vingåker. Vi gör samtidigt en stor satsning på utveckling och expansion inom distansstudier.
 
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att starta upp, driva och utveckla verksamheten inom det nya avtalsområdet, som omfattar yrkesutbildningar inom vård- och omsorg samt barn- och fritid. Vi söker dig som både vill arbeta som lärare på distans eller på plats och som utbildningsansvarig för verksamheterna i Nyköping och Katrineholm.
 
Rollen som utbildningsansvarig innebär ansvar för att planera, genomföra och följa upp verksamheten. Du leder pedagogisk personal och är Medlearns kontaktperson mot kommunen inom dina avtalsområden. Du har ansvar för verksamhetens budget och resultat, som du följer upp genom löpande analyser och insamling av data. Du rapporterar till affärsområdeschef/skolchef.
 
Din profil
Du och din grupp kommer att ligga i framkant i utvecklingen av distansstudier och etablering av ett nytt koncept. Vi lägger därför stor vikt vid att du trivs med att arbeta i en organisation i förändring. 

Vi söker dig som har:

  • Utbildning inom yrkesämnen i vård och omsorgsutbildning och/eller barn och fritidutbildning

  • Lärarexamen 

  • Kunskap och insikt om relevanta styrdokument, regler, metoder och rutiner inom kommunal vuxenutbildning

  • Erfarenhet av distansutbildning och dokumenterad kunskap om digitala verktyg och kursutveckling

  • Dokumenterad erfarenhet av att leda en pedagogisk verksamhet

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att bygga upp en ny verksamhet.
 
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som satsar på en kvalitativ verksamhet. Du kommer till en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Till stöd i ditt arbete har du nära samverkan med våra funktioner inom utveckling, kvalitet, ekonomi, HR, IT, administration och marknadsföring. Som anställd hos oss erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling internt och externt. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde är senast 2021-06-01. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du arbetar i huvudsak på plats i Nyköping, men resor inom Sverige ingår i tjänsten.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-16.
 
För frågor kring tjänsten, kontakta affärsområdeschef och Skolchef Utbildning Sirpa Piirainen på sirpa.piirainen@medlearn.se eller telefon 08-501 215 96. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker en lärare och utbildningsansvarig för distansstudier!

MedLearn AB