pedagogjobb.se

logga

Medlearn söker en distanslärare inom vård- och omsorg till Täby och Flemingsberg!

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Medlearn söker en distanslärare inom vård- och omsorg till Täby och Flemingsberg!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité! Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och bidra till Medlearns utbildningsinsatser! Varmt välkommen till Medlearngänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu en yrkeslärare till vår vård- och omsorgsutbildning som bedrivs på distans. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Du arbetar med lektionsplanering, bedömning och betygsättning samt att du handleder eleverna utifrån dennes studieplan. Du får möjlighet att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet. 

Din profil 

  • Legitimerad vård- och omsorgslärare/yrkeslärare

  • Yrkeserfarenhet inom vård och omsorg

  • Erfarenhet av att utbilda inom vård och omsorg

Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande, analys av eget arbete och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60–100%. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-04-15.

Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef på Michaela.elezovic@medlearn.se eller 0765266911.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker en distanslärare inom vård- och omsorg till Täby och Flemingsberg!

MedLearn AB