pedagogjobb.se

logga

Medlearn söker affärsdriven och kvalitetsdriven utbildningschef

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2020-08-15

Ansök nu

Medlearn söker affärsdriven och kvalitetsdriven utbildningschef

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.


Affärsdriven och kvalitetsdriven Utbildningschef sökes till Medlearn!
 
Till vår vuxenutbildningsverksamhet i Göteborg söker vi nu en utbildningschef. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med utvecklingstempo, kvalitetsmedvetenhet och affärsdriv. Medlearn har långsiktiga ägare.

Ditt uppdrag
Som utbildningschef på Medlearn har du ett varierande och ansvarsfyllt arbete i en verksamhet som består av uppdrag inom kommunal vuxenutbildning inom vård- och omsorg, barn- o fritid och arbetsmarknadsutbildning. Du kommer att ansvara för att planera och leda verksamheten utefter gällande avtal samt för det pedagogiska arbetet. Du tar fram och uppdaterar lokala arbetsplaner, ser till att utbildnings och kursstarter sker i enlighet med gällande rutiner och du har en fortlöpande kontakt med våra uppdragsgivare samt ser till att avtalen med våra kunder följs på bästa sätt. Du ansvarar vidare för de lokaler verksamheten bedrivs i samt för rekrytering och bemanning av desamma. I din roll kommer du att ha personalansvar för lärare och administratörer. Du kommer att samverka med övriga utbildningschefer inom företaget och ingå i företagets ledningsgrupp för utbildningschefer. I din roll kommer du att rapportera till Affärsområdeschef tillika Skolchef.
 
Din profil
Du är legitimerad lärare och har flera års erfarenhet som ledare och lärare inom vuxenutbildningen, i kommunal eller i privat regi. Har du också genomgått eller påbörjat rektorsutbildning ser vi det som meriterande. Vidare har du erfarenhet, och framförallt ett stort intresse av, att arbeta med modern pedagogik där det digitala är en viktig och naturlig del och du har också erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete. Erfarenhet av vård och omsorgssektorn är meriterande.

Som person är du en naturlig ledare som inger förtroende, tar ansvar och har ett stort människointresse. Du har också ett brinnande intresse för utbildning och du värdesätter den samhällsnytta en vuxenutbildning kan göra. Du är strukturerad och en god organisatör, och du trivs i en verksamhet som kontinuerligt utvecklas och förändras.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens. Du kommer få vara del av ett glatt arbetslag där vi värnar om arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. 

Ytterligare information
Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2020-08-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är tillsvidare och sex månaders provanställning tillämpas. Tillträde sker 2020-10-01 eller enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta Affärsområdeschef tillika Skolchef Roger Jakobsson på roger.jakobsson@irisgruppen.se. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se. 

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker affärsdriven och kvalitetsdriven utbildningschef

MedLearn AB