pedagogjobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. 

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. 

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. 

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når våra elever målen i alla ämnen. 

Ösmo ligger ca. fem mil söder om Stockholm. Här finns pendeltågsförbindelse och pendeltågsstationen ligger på ca fem minuters gångavstånd till skolan. Vi är en skog och havsnära kommun med många fina strövområden. Våra skolor har stora fina gårdar och ett nära samarbete med Naturskolan som hjälper oss att utveckla vår närmiljö och vårt miljöarbete. 

Arbetsuppgifter

Som Pedagogisk matematikutvecklare i Nynäshamn kommun får du en roll i en verksamhet och organisation som befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Nynäshamn kommun är en organisation med en uttalad ambition att vara en kommun som kännetecknas av Frihet att utvecklas och innebär att alla ges en möjlighet att påverka och bidra till utveckling och förnyelse. 

Nynäshamn kommun vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. 

Vanstaskolan 4-9 söker från och med hösten 2019 en pedagogisk matematikutvecklare. Du kommer att vara handledare och konsultativt pedagogiskt stöd till undervisande personalen på skolan såväl enskilt som i ämnesgrupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med elever, lärarna i matematik samt ämneslag på olika vis vara en drivande kraft i utvecklingen av matematikämnet. Du kommer kartlägga, analysera undervisningen och dess innehåll och utifrån detta i samverkan med skolans funktioner verka för en utvecklad matematikundervisning. Du leder arbetet utifrån ett kollegialt lärandeperspektiv där det gemensamma lärandet är centralt och i fokus.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du behörig och legitimerad matematiklärare. Du har erfarenhet av utvecklingsarbete, gärna som förstelärare inom matematik eller motsvarande. Du har erfarenhet av att leda lärande i team samt att leda kollegial handledning. 
Du är kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du leder och arbetar mycket bra med andra människor och har lätt att skapa goda relationer. Du är lyhörd, inlyssnande och smidig i ditt förhållningssätt samt hanterar de situationer som uppstår på ett konstruktivt vis. Du har en vuxen personlig mognad och god självinsikt, kan skilja på det privata, personliga och professionella samt kan situationsanpassa ditt ledarskap och förhållningssätt. 

I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att självständigt planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar detta i ditt arbete. 

På skolan arbetar med att skapa tillit genom att vara öppna, modiga, engagerade och respektfulla. Du kommer att vara en viktig och ledande person i vårt gemensamma arbete kring skapandet av en bra lärmiljö där alla kan utvecklas utifrån sin egen nivå och utifrån sina egna förutsättningar. 

Då skolan har ett väl utvecklat digitalt arbetssätt ser vi gärna att du har goda kunskaper inom detta område.. 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Tillsvidare. Tjänsten är en tillsvidareanställning men uppdraget som matematikutvecklare löper som ett projekt över två läsår.

Ansökan

Referensnummer:   ÖSM/2019.82

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast månadslön enligt kollektivavtal

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner

Magnus Prior

Rektor 08-520 735 04 

Gunilla Olsson Oldenborg

Bitr rektor 08 520 735 06 

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00 

Matematikutvecklare till VANSTASKOLAN 4-9

Ort
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb