pedagogjobb.se

Logga

Matematiklärare till Praktiska i Halmstad

Ort
Utgår

2020-01-07

Ansök nu

Matematiklärare till Praktiska i Halmstad

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter. 

Läs mer om oss på www.praktiska.se.  

Välkommen till gemenskapen! 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Praktiska Gymnasiet Halmstad

Tillträde januari 2020

Som matematiklärare kommer du arbeta med elever på både nationella- och introduktionsprogram. Vi utbildar elever på 7 olika program. Kika gärna in på www.praktiska.se/halmstad för att se vilka.

I ditt arbete ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Du har ett nära samarbete med övriga lärare. I tjänsten kan även ett annat ämne ingå för heltid på sikt. Du kommer inte ha något eget mentorskap, utan vara medmentor på ett program. På Praktiska gymnasiet får du sociala, positiva och ambitiösa kollegor att samarbeta med, stöd av ett kompetent elevhälsoteam när du behöver och ett gäng härliga elever att jobba med. Du ska ha lätt för att skapa bra relationer och vara lyhörd i din undervisning. Våra grupper är små och individtänket obligatoriskt. Är du en teamplayer passar du hos oss. Vi är ett tight gäng som arbetar mycket kollegialt. 

 
Din bakgrund

Vi söker nu dig som har lätt för att fånga elevernas intresse och kan utmana dem. Du är behörig matematiklärare helst på gymnasienivå och gärna även i fler ämnen. Du ska helst ha arbetat i skolans värld innan och gärna då med matematikundervisning som är den största delen i tjänsten. Du tycker om att samarbeta, dela med dig av dina erfarenheter och lära nytt. Du har viljan och förmågan att skapa goda relationer med dina elever, kollegor och vårdnadshavare.  


Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i yrkeslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.  Hos oss får möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20200107. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Helen Skoglund på 073-9205090 eller via mail  helen.skoglund@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logga
Matematiklärare till Praktiska i Halmstad

Praktiska Sverige AB