pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Matematiklärare till P A Fogelströms gymnasium

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Matematiklärare till P A Fogelströms gymnasium

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Fem år efter starten i våra anrika och nyrenoverade lokaler på Stigbergsgatan 26 är vi nu väl etablerade med tre paralleller på Naturvetenskapsprogrammet och fyra på Ekonomiprogrammet. Vi är väldigt glada över de indikatorer som finns exempelvis i form av elevresultat, söktryck och medarbetarenkäter.

Vi är måna om att befästa vår ställning i stadens utbud och därför söker vi nu dig som vill arbeta i en skola med en mycket kompetent personalgrupp och en tydlig skolidé som genomsyrar det dagliga arbetet. Tjänsten är tidsbegränsad och innehåller i huvudsak undervisning i varierande grad beroende på ordinarie lärare som är på väg tillbaka efter en sjukskrivning. Dessutom ingår tid för räknestugor. 

Vi är en skola med höga förväntningar på elevernas måluppfyllelse och ett starkt fokus på det högskoleförberedande uppdraget. Vi har i intervjuer med lärosäten identifierat områden som eleverna särskilt behöver utveckla för att underlätta övergången till högre studier, och vi arbetar genomgående för att stärka eleverna inom dessa områden.

Vår övertygelse är att detta kräver att vi målmedvetet jobbar tillsammans med en treårig progression, samtidigt som vi når kunskapskraven i de enskilda kurserna. Vägen dit går dels via kunniga och självständiga pedagoger i klassrummet och dels via samverkan i hela personalgruppen. Det kommer med andra ord att förväntas av dig att du både är en självklar ledare i klassrummet och en självklar kugge i vårt gemensamma maskineri.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och lösningsfokus, samtidigt som ämneskunskaper och läraruppdraget i det egna klassrummet är centralt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Anställningsform      Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-08-08
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Stockholm
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/3282
Kontakt
  • Thomas Lejdemalm, 0768250569
Facklig företrädare
  • Hannes Manselin, LR, 0761232975
Publicerat      2022-05-09
Sista ansökningsdag      2022-05-23
Legitimationskrav      Lärare
Utbildningskrav      Högskola/universitet

Dela detta jobb

Matematiklärare till P A Fogelströms gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen