pedagogjobb.se

Logga

Matematiklärare till introduktionsprogrammen på Vimmerby gymnasium

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2021-04-19

Ansök nu

Matematiklärare till introduktionsprogrammen på Vimmerby gymnasium

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss på Vimmerby gymnasium! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Ditt nya jobb

Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen, samt ansvarar för att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik, lägst åk 9. Du har erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare innebär och meriterande är om du har erfarenhet av arbete med elever från olika kulturer. Vi ser att du har ett intresse och engagemang för såväl elevers kunskapsutveckling som deras utveckling individuellt och socialt. Du är en relationsskapande person som arbetar för att skapa god kontakt med såväl kollegor, elever som vårdnadshavare och andra instanser då det i uppdraget ingår att ha viss myndighetskontakt. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team där du samverkar med andra på ett lyhört och effektivt sätt. Vidare ser vi att du är en god och trygg ledare då du även kommer att arbeta som mentor i klass. 

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. 

Övrig information om tjänsten

Anställningsform: tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 50%   
Tillträde: 2021-08-16
Antal tjänster: 1

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2021-04-19

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representant: Monika Johansson, Lärarnas Riksförbund, tel. 0492-76 92 81

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Agneta Kling

Rektor

0792- 76 91 69

Dela detta jobb

Logga
Matematiklärare till introduktionsprogrammen på Vimmerby gymnasium

Vimmerby kommun