pedagogjobb.se

Logga

Matematik- och Naturkunskapslärare till Praktiska i Halmstad

Ort
Utgår

2019-05-01

Ansök nu

Matematik- och Naturkunskapslärare till Praktiska i Halmstad

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Tillträde augusti 2019

Som matematik- och naturkunskapslärare kommer du arbeta med elever på både nationella- och introduktionsprogram. Vi utbildar elever på 7 olika program. Kika gärna in på www.praktiska.se/halmstad för att se vilka.

I ditt arbete ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Du har ett nära samarbete med övriga lärare. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass, som du delar med flera kollegor. På Praktiska gymnasiet får du sociala, positiva och ambitiösa kollegor att samarbeta med, stöd av ett kompetent elevhälsoteam när du behöver och ett gäng härliga elever att jobba med. Du ska ha lätt för att skapa bra relationer och vara lyhörd i din undervisning. Våra grupper är små och individtänket obligatoriskt. Är du en teamplayer passar du hos oss. Vi är ett tight gäng som arbetar mycket kollegialt. 

Din bakgrund

Vi söker nu dig som har lätt för att fånga elevernas intresse och kan utmana dem. Du är behörig matematiklärare helst på gymnasienivå och gärna även i fler ämnen. Du ska helst ha arbetat i skolans värld innan och gärna då med matematikundervisning som är den största delen i tjänsten. Du tycker om att samarbeta, dela med dig av dina erfarenheter och lära nytt. Du har viljan och förmågan att skapa goda relationer med dina elever, kollegor och vårdnadshavare.   

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20190501. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Helen Skoglund på 073-9205090 eller via mail Helen.skoglund@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Matematik- och Naturkunskapslärare till Praktiska i Halmstad

Praktiska Sverige AB