pedagogjobb.se

Logo

Matematik- och engelsklärare till Hölöskolan

Ansök nu

Matematik- och engelsklärare till Hölöskolan

En dag på jobbet
Vi på Hölöskolan söker dig som är legitimerad grundskolelärare i matematik och engelska. Du har även några lektioner språkval per vecka för de elever som inte läser moderna språk. Du kommer främst att jobba med våra högstadieelever med undantag för engelska i åk 6. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter: det pedagogiska ansvaret för undervisningen med allt vad det innebär, skapa goda relationer med eleverna för en tillgänglig lärmiljö, samarbeta med kollegorna i arbetslaget på högstadiet, samarbeta med ämneskollegor och så vidare. 

Vem är du? 
Vi söker dig som är en behörig, skicklig och drivande pedagog. Erfarenhet av tidigare arbete i grundskolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, pedagogiskt ledarskap och personlig mognad. Du har ett gott ledarskap i klassrummet som förmedlar en tydlig struktur, trygghet, tydliga förväntningar och relationsskapande. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering. Du har förmåga att leda arbetet så att en trygg lärmiljö skapas, du reflekterar över din undervisning och bidrar till kollegialt lärande. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor.
Personliga egenskaper:
Du är positiv, lösningsinriktad, samarbetsvillig och initiativrik. Du är en engagerad och flexibel lagspelare. Du är trygg i din roll som pedagog och är en självklar ledare för dina elever. Du är bra på att skapa förtroendefulla relationer och du har förmågan att skapa inkluderande sammanhang där alla elever deltar. Du är ansvarstagande och bra på att skapa rutin och struktur.

Vi erbjuder dig 
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete. Kompetensutvecklingsdagarna är ämnesspecifika.

Välkommen till oss!  
Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallelig F–9-skola och här arbetar cirka 60 person med våra 430 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. På Hölöskolan arbetar vi för att alla elever, oavsett bakgrund eller förutsättningar, ska nå målen i alla ämnen genom en tillgänglig lärmiljö som är präglad av ett salutogent förhållningsätt där tydligheten i det gemensamma arbetet skapar trygghet som i sin tur skapar trivsel

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Matematik- och engelsklärare till Hölöskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret