pedagogjobb.se

Matematik/no/tekniklärare till högstadiet på Mälarhöjdens skola

Ansök nu

Matematik/no/tekniklärare till högstadiet på Mälarhöjdens skola

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Mälarhöjdens skola är en av Stockholms största grundskolor f-9. Skolan har ca 1200 elever och ca 150 personal. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och nära naturen vid Mälaren. Skolan har höga resultat, både elever och personal trivs vilket gör att många elever söker till vår skola. Skolan har ett levande värdegrundsarbete som bl a gjort oss HBTQ-certifierade. Vår restaurang är en plats för trivsam samvaro och där serveras god och näringsriktig mat.                    
 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en behörig lärare i matematik, no (biologi, fysik och kemi) och teknik till högstadiet (år 7-9). I tjänsten ingår mentorskap i år 7 samt undervisning i år 7 och 8. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med betyg och bedömning. Du drivs av att stimulera och motivera elever att våga, pröva och lyckas i dina ämnen. Du ska kunna arbeta och fungera väl i team samt kunna bidra till det kollegiala lärandet. Vi anser att det är viktigt med samplanering och sambedömning i det pedagogiska arbetet. Du planerar, organiserar och prioriterar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har lätt för att skapa goda relationer med din omgivning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 4-9 och i ämnena matematik, biologi, fysik, kemi och teknik. 

 

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Dela detta jobb

Matematik/no/tekniklärare till högstadiet på Mälarhöjdens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen