pedagogjobb.se

Logga

Matematik lärare till Praktiska i Kristianstad

Ort
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Matematik lärare till Praktiska i Kristianstad

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Vi söker en driven och entusiastisk gymnasielärare i matematik, med start höstterminen - 19.  Våra elever går yrkesgymnasium och har praktik varje vecka. Som matematik lärare samverkar du med yrkeslärarna så att eleverna ser en röd tråd i sin utbildning även i de gymnasiegemensamma kurserna. Det är viktigt att du tycker om att möta eleverna där de befinner sig och att du anpassar undervisningen till de olika individer de är. Tjänsten innebär också att undervisa i matematik på introduktionsprogrammet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Du är behörig i matematik, med lärarlegitimation.  Meriterade om du tidigare arbetat med elever från de senare årskurserna eller gymnasiet.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 190701. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Lena Bergh på 0725-406625 eller via mail lena.bergh@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Matematik lärare till Praktiska i Kristianstad

Praktiska Sverige AB