pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Mariekällskolan söker spansklärare på 50%

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-27

Ansök nu

Mariekällskolan söker spansklärare på 50%

En dag på jobbet  
Oxbacksenheten är en treparallellig F–9-skola med fantastiska, vetgiriga och ambitiösa elever. Du kommer att arbeta med åk 6–9 och undervisa i ämnet spanska. Du får en unik chans att tillsammans med andra skickliga pedagoger påverka hur undervisningen kommer att ske på lång sikt. Du kommer att undervisa och leda elever i deras utbildning och ingå i ett arbetslag åk 7–9 samt ingå i ett ämneslag där du arbetar tillsammans med andra undervisade lärare i syfte att stärka undervisningen. Kollegialt lärande är ett pågående arbete i vår verksamhet och bidrar till utveckling för såväl dig, dina kollegor och elever. Du bedriver undervisning på ett inspirerande, spännande, utvecklande, inkluderande och utmanande sätt och sätter elevernas utveckling och lärande i fokus. I tjänsten ingår även planering, handledning av elever, föräldrasamverkan samt att utveckla och utvärdera den pedagogiska verksamheten. Du har fokus på kvaliteten i undervisningen genom återkommande reflektion och analys av pedagogiskt ledarskap samt mål- och resultatstyrning.   
Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns.

Vem är du?  
Krav:  
Oxbacksenheten söker dig som är erfaren, utbildad och legitimerad spansklärare. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument. 

Meriterande:  
Oxbacksenheten ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i spanska och har god kompetens kring att lära tillsammans med elever. Vi förutsätter att du är en trygg vuxen som har förmåga att stödja alla elever i deras utveckling mot förmågorna och har god kompetens att möta alla barn utifrån deras förutsättningar och behov. God samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt är egenskaper vi gärna ser hos dig som söker. Du är en mycket god organisatör som värdesätter struktur och ordning. 

Personliga egenskaper:  
Det är viktigt att du är en person som i lika hög grad inspirerar som blir inspirerad av andra, att du är engagerad i det du gör, att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, är stresstålig, tänker flexibelt och har initiativförmåga. Du vågar pröva nya, okonventionella arbetsmetoder, du tänker nytt och kan omsätta dina idéer i praktiken. Och att du, liksom vi, sätter eleverna i fokus. Vi ser gärna att du har ett öppet förhållningssätt och är öppen för flexibla lösningar. Du ska aktivt bidra till skolans utveckling för att skapa en lugn, trivsam och trygg skola för alla.  
- Du är professionell i din yrkesroll  
- Du bidrar i arbetet med ständiga förbättringar  
- Du är en engagerad och motiverad medarbetare som har förmåga att se såväl till den enskilda elevens behov, som till gruppens möjligheter 

Vi erbjuder dig  
En tillsvidaretjänst på 50%.
Utöver kommunens generella medarbetarförmåner får du som lärare ta del av den nya satsningen på lärare i Södertälje kommun. I satsningen ingår bland annat:  
- avsatt tid till ämnesbaserad kompetensutveckling för samtliga språklärare  
- möjlighet att söka stipendier  
- möjlighet att söka lokalt forsknings- och utvecklingsbidrag  
- delta i kommunövergripande nätverk för kollegialt lärande  

För att du ska få rätt förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb erbjuder vi dig bland annat:  
- att vara en del av skola som strävar mot att möta alla elever där varje skoldag genomsyras av ett gott lärande och trygghet
- kollegialt lärande i arbetslag och ämneslag
- möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder  
- stödjande och verksamhetsnära skolledning
- pedagogisk lunch  
- friskvårdsbidrag, (3000 kr/år)  
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i trä och metallslöjd och har god kompetens kring att 

Välkommen till oss!
Skolans vision är ”Vi lär för livet. Tillsammans lyckas vi!”   
Oxbacksenheten är en F–9-skola som ligger i Södertälje där åk f-3 har sina lokaler i en av kommunens äldsta skolor i centrala Södertälje, Bellevuegatan 6–8 och åk 4–9 finns på Mariekällgatan 3. Skolan har ca 720 nyfikna, vetgirig och fantastiska elever där ca 80 anställda arbetar utifrån ett elevcentrerat förhållningssätt. Vår verksamhet genomsyras av en inkluderande undervisningsmiljö som präglas av kognitivt utmanande lärande, där elever och pedagoger utvecklas och utmanas tillsammans. Vi vill att alla elever ska lyckas och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Därför är skolgången på Oxbacksenheten en mycket viktig start för varje elevs utveckling. Här ska varje elev känna att man lyckas!
Är du intresserad? Tveka inte att söka jobbet!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Dela detta jobb

Logo
Mariekällskolan söker spansklärare på 50%

Södertälje kommun – Utbildningskontoret