pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Mariekällskolan söker en engagerad textilslöljdlärare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-26

Ansök nu

Mariekällskolan söker en engagerad textilslöljdlärare

Lärare i textilslöjd till Oxbacksenheten
En dag på jobbet
Du kommer att tillhöra arbetslag 7–9 och undervisa i ämnet textilslöjd i årskurs 5–9. Du får möjlighet att tillsammans med andra kollegor att utveckla och föra lärande samtal om undervisningen. I tjänsten ingår mentorskap. Du är självgående men samplanerar och arbetar tillsammans med duktiga pedagoger i såväl arbetslaget som ämneslaget för att bidra till alla elevers trygghet och kunskapsutveckling.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, ansvarstagande samt tydlig och trygg i ditt ledarskap. Du skapar goda relationer med elever och vårdnadshavare, har förmåga att se elevernas styrkor och att inspirera. Du har god kännedom om NPF och anpassar din undervisning utifrån alla elevers behov och förutsättningar.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare i textilslöjd med legitimation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning men även nyexaminerade är välkomna att söka.
Du är väl förtrogen med styrdokumenten och skolan som organisation.


Vi erbjuder dig:
•    En utvecklande roll som lärare
•    En verksamhetsnära skolledning och EHT
•    Ett kollegialt lärandeforum (KLM)
•    Pedagogisk lunch
•    Medarbetarförmåner i Södertälje kommun, t.ex. friskvårdsbidrag (3000 kr/år)

Om oss
•    ”Vi lär oss för livet, tillsammans lyckas vi!”
•    Oxbacksenheten består av två kommunala skolor, Oxbacksskolan (F–3) och Mariekällskolan (4–9). Båda skolorna ligger centralt i Södertälje kommun och har högt söktryck. Idag har vi ca 750 elever och 80 anställda. Vi är en mångkulturell skola och arbetar ständigt med hur vi kan utveckla och förbättra våra arbetssätt för att möta alla elever.
•    Lärande och trygghet står i fokus och vi på skolan arbetar regelbundet med resultat- och närvarouppföljning av alla elever där du som lärare har en central roll. Vi har ett aktivt elevhälsoteam på skolan som stöttar såväl elever som personal i det dagliga arbetet.
•    Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns.
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Mariekällskolan söker en engagerad textilslöljdlärare

Södertälje kommun – Utbildningskontoret