pedagogjobb.se

Mariehällsskolan söker lärare åk 4-6 i Ma/NO

Ansök nu

Mariehällsskolan söker lärare åk 4-6 i Ma/NO

Arbetsplatsbeskrivning

Mariehällsskolan öppnades 2014 i det nybyggda området Annedal i Bromma. Skolan har idag ca. 600 elever i åk F-6. På Mariehällsskolan arbetar personal som är engagerade och drivna med ett genuint fokus på elevernas lärande.
Vi söker dig som vill vara delaktig i att tillsammans med kollegorna fortsätta utveckla vår fina skola. Vi erbjuder en arbetsplats med erfarna och positiva kollegor, en nästintill nybyggd skola med ljusa och ändamålsenliga lokaler, där eleverna har möjlighet att lära med egna digitala enheter (1:1). Vi har ett starkt elevhälsoteam som arbetar förebyggande tillsammans med kollegiet för att göra undervisning och utbildning tillgänglig för alla elever.   

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ny kollega till blivande åk 4 med undervisning i matematik och NO-ämnen. Undervisning i andra ämnen kan också bli aktuellt beroende på din behörighet. Vi tillämpar ett ämneslärarskap i åk 4-6 där du undervisar flera klasser i dina ämnen. Du planerar, genomför och utvärderar undervisning tillsammans med lärare, specialpedagog och fritidspersonal. Tjänsten innebär mentorskap för elever i en av klasserna. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 4-6 i matematik och NO-ämnen. Behörigheter i fler teoretiska ämnen är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och bedömning på mellanstadiet.

Du har höga förväntningar på eleverna som uttrycks i en förväntan på alla elevers förmåga att lära. Du planerar för undervisning som tydliggör förväntningar på vad och hur eleverna ska lära. Du har ett formativt förhållningssätt där du anpassar din planering efter elevernas utveckling och resultat. Genom ett tydligt ledarskap gör du eleverna delaktiga både i din undervisning och i din planering så att en trygg och tillgänglig lärmiljö skapas.

Som person har du lätt för att samarbeta och ser det som en självklarhet att arbeta kollegialt med planering av undervisningen. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört sätt. Du arbetar strukturerat mot mål och resultat och är driven och självgående. 

Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

  • en utvecklingsorienterad arbetsplats där vi systematiskt arbetar med förbättringar och kvalitet
  • kompetensutveckling
  • friskvårdsbidrag
  • ändamålsenliga och moderna lokaler

Är du den vi söker? Då är du välkommen att snarast skicka in din ansökan. Vi läser ansökningar och börjar intervjua redan under ansökningstiden.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut fattas. 

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. 

Dela detta jobb

Mariehällsskolan söker lärare åk 4-6 i Ma/NO

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen