pedagogjobb.se

Logo

Måltidspersonal på nya högstadieskolan i Färjestaden

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Måltidspersonal på nya högstadieskolan i Färjestaden

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som måltidspersonal är ett vikariat och placeringen är på nya högstadiet i Färjestaden, med en kombination av matsalen på Smaragdskolan.

I tjänsten ingår även att tillaga enklare mat tillsammans med de andra i köket. Diskning och städning av tillhörande köksutrymmen ingår även i tjänsten.

I tjänsten som måltidspersonal är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för att utveckla måltiderna.

Som person är du ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Det finns stora möjligheter till förlängning av tjänst efter vikariatets slut.

Kvalifikationer

Gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kök.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: Tillträde 2021-08-09

Tidsbegränsad till: 2022-06-20. Tjänsten är ett vikariat till 2022-06-20, men det finns stora möjligheter till förlängning av tjänst efter vikariatets slut.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Lön

Kontaktpersoner

Ulrica Svenzén, Kostchef
0485-47142
Ulrica Svenzén

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 21 juni 2021

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Måltidspersonal på nya högstadieskolan i Färjestaden

Mörbylånga kommun