pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Maltesholmsskolan söker musiklärare 40-50%

Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Maltesholmsskolan söker musiklärare 40-50%

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Nu söker vi en musiklärare till Maltesholmsskolan!

Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till naturen. Mälaren och Grimstaskogen ligger bara ett stenkast från skolan. Skolan är byggd 1958 och har idag cirka 450 elever fördelade på tre förskoleklasser med heldagsomsorg, 15 grundskoleklasser i årskurs 1 –6, en grundsärskoleklasser som läser ämnesområden, fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-3 samt mellanstadieverksamhet för elever i årskurs 4 -6.

Vi på Maltesholmsskolan tycker att alla ämnen är lika viktiga och satsar på alla ämnen för att ge våra elever en god bas för fortsatta studier. Undervisningen och de olika aktiviteterna i skolan bygger på omväxlande arbetssätt där elevernas olika förmågor lyfts fram vilket skapar möjlighet att bearbeta kunskap på många olika sätt. Vi vill att våra elever ska känna glädje och ha roligt i skolan.

Maltesholmsandan kan beskrivas med våra tre honnörsord: ÖPPENHET, ORDNING OCH REDA, GODA KUNSKAPER Vår värdegrund bygger på "Alla är inte lika, alla är lika viktiga, alla ska vara med. Tillsammans skapar vi en bra skola" och våra trivselpunkter är: "Visa respekt för dig själv, Visarespekt för andra, Visa respekt för våra saker och vår miljö."

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i musik i årskurs 3-6 samt grundsärskolan. Du kommer även att tillhöra arbetslag årskurs 4-6. I tjänsten ingår även att ansvara för olika musikarrangemang under skolåret så som Lucia, våren sjungs in samt skolavslutning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och som är behörig att undervisa i musik. För att få en tillsvidaretjänst krävs det att du har en lärarlegitimation i ämnet musik.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt i din yrkesroll. Du har förmåga att skapa goda relationer och kan kommunicera väl med elever, vårdnadshavare och övrig personal. Som person kan du inspirera och engagera eleverna och möta dem utifrån deras individuella förutsättningar.

Vi letar efter dig som arbetar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt och som arbetar med digitala verktyg och vill utveckla digitaliseringen i din undervisning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     20220110

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     40-50%

Ort

     Hässelby

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6760

Kontakt

  • Eva Gustafsson, bitr.rektor, 0850841604

Facklig företrädare

  • Anna-Karin Olsson,LR lokalt ombud, 08-50841628

  • Fleur Masoudy, Lärarförbundet lokalt ombud, 08-50841600

Publicerat

     2021-11-16

Sista ansökningsdag

     2021-11-30

Legitimationskrav

     Lärare

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

Maltesholmsskolan söker musiklärare 40-50%

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen