pedagogjobb.se

Maltesholmsskolan söker legitimerad lärare till grundsärskolan

Ansök nu

Maltesholmsskolan söker legitimerad lärare till grundsärskolan

 

Beskrivning

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns?
Hos oss får du tillsammans med kollegor inspirera våra elever till ett lustfyllt lärande varje dag. Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till naturen. Mälaren och Grimstaskogen ligger bara ett stenkast från skolan. Skolan är en f-6 skola med ca 450 elever.
Undervisningen och de olika aktiviteterna i skolan bygger på omväxlande arbetssätt där elevernas olika förmågor lyfts fram vilket skapar möjlighet att bearbeta kunskap på många olika sätt. Alla ämnen är lika viktiga. Vi vill att våra elever ska känna glädje och ha roligt i skolan. Maltesholmsandan kan beskrivas med våra tre honnörsord: Vår grundsärskola består idag av 12 elever som läser enligt ämnesområden alternativt en kombination av ämnesområden och ämnen. Lärare och elevassistenter jobbar tätt tillsammans och arbetet med vår gemensamma värdegrund är ständigt aktuell. Vi strävar efter att alla elever ska möta en lärmiljö som är anpassad utefter sina förmågor. Tillsammans skapar vi trygghet, trivsel och kunskapsutveckling. Samverkan med grundskolans elever i olika aktiviteter är viktigt för oss.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som tillsammans med annan lärare kommer att ansvara för undervisningen av våra grundsärskoleelever. Tillsammans med elevassistenter och speciallärare med särskilt ansvar för grundsärskolan har du ett nära samarbete kring elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du ges förutsättningar att etablera goda relationer med eleverna och möjlighet att se varje individ utifrån sina förutsättningar. Skolans EHT-team kan ge dig stöd och handledning i ditt arbete. Du ingår i ett nätverk bestående av lärare på närliggande grundsärskolor. Tillsammans med kollegiet strävar du efter att utveckla verksamheten så att vår särskola ligger i framkant.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som
• har lärarlegitimation med behörighet att undervisa elever i grundskolan från
förskoleklass till årskurs 6

Det är även meriterande om du dessutom har följande:
• behörighet att undervisa i grundsärskolan årskurs 1-6
• erfarenhet av att undervisa elever med funktionsvariation eller har goda kunskaper
inom specialpedagogik
• ett inkluderande förhållningssätt
• en god samarbetsförmåga

Läs gärna mer om vår skola på https://maltesholmsskolan.stockholm.se/

Dela detta jobb

Maltesholmsskolan söker legitimerad lärare till grundsärskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen