pedagogjobb.se

Logga

Ma/No/Tek Lärare 7-9 till Hallsta skola

Ansök nu

Ma/No/Tek Lärare 7-9 till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Hallsta skola är en skola i samtid mot framtid, med digitala verktyg som stöd inlärandet. Alla elever och lärare har egna IPads. Vi är kollegiala och utvecklar vårt kollegiala lärande i olika mötesforum. Vi tänker att ” tillsammans alltid bäst” och du kommer får möjlighet att utveckla ditt lärarkapacitet tillsammans med oss. Vi har ett starkt elevhälsoteam som är tillgängligt. Vårt fokus är elevnära och vi jobbar för att varje elev ska lyckas. Ser du ämnesövergripande planering som en självklarhet kommer du tycka om att jobba med oss.  

Arbetsbeskrivning

Du kommer ha undervisning i dina ämnen och kommer ingå i lärlag. Mentorskap ingår i ditt uppdrag som lärare på Hallsta skola.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare Ma/No/Tek år 7-9. 

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en modern,kunskapsbaserad skolan som är öppen mot världen! Vi har elever som är helt nya i Sverige som startar sin svenska skolgång i våra två förberedelseklasser. Skolan är en F-9- skola där 450 elever möts. Kommunikationerna till Hallsta är väl utbyggd både från centrala Norrtälje och Uppsalaområdet. 

Tillträde augusti 2019.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Ma/No/Tek Lärare 7-9 till Hallsta skola

Norrtälje kommun