pedagogjobb.se

Vill du vara med och utveckla lärandet för våra elever inom matetmatik och naturorienterande ämnen?

I Nynäshamns kommun arbetar vi utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Vi är en lagom stor (eller liten) kommun vilket underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för eleverna. För att kunna ge alla elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra.

Om arbetsplatsen

Vanstaskolan i Ösmo, är en grundskola i utveckling och med tydliga framtidsvisioner. Vi arbetar i tre arbetslag 4-6, 7-8 och 9.  På vår skola arbetar vi med att alla elever ska känna trygghet och ha lärande och utveckling i fokus. Vi har nolltolerans mot diskriminering och kränkande behandling. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam som arbetar nära elever och personal.

Skolan arbetar sedan flera år IT-utvecklande, där alla elever har varsin iPad/dator som verktyg i sitt lärande. Från och med i vårterminen kommer skolan börja använda V-klass som pedagogisk plattform vilket kommer underlätta kommunikationen med elever och vårdnadshavare.

Arbetsuppgifter

Som lärare i Nynäshamns kommun får du en roll i en verksamhet som fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att arbeta i arbetslag där alla medarbetare har ett gemensamt ansvar för att målsättningen i våra arbetsplaner och styrdokument genomförs. Genom kollegialt lärande, kompetensutveckling och kommungemensamma ämneskonferenser utvecklar vi undervisningen.

Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande i fokus. Skolan arbetar med att utveckla det kollegiala lärandet, arbete och bedömning utifrån Dylan Williams tankar gällande ett formativt förhållningssätt. I tjänsten ingår även mentorskap.

Det här söker vi hos dig

Vi söker behörig/legitimerad grundskollärare till undervisning i Matematik och NO. Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av arbete i åk 6-9. Du ska även kunna arbeta både enskilt och i mindre grupper med elever som behöver extra stöd.

Då vi arbetar för ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid att du är flexibel och kan anpassa dig till situation, person och ändrade förutsättningar och ser möjligheter i förändringar.

Du är lyhörd som person och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, nyfikenhet och delaktighet hos dina elever. För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för människan, eleven, kollegan och har en vana av att planera för och utvärdera elevernas lärande.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tillsvidare

Sysselsättningsgrad: heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: ÖSM/2019/0109/023


 

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Magnus Prior

Rektor

08-520 735 04

magnus.prior@nynashamn.se

Gunilla Oldenborg

Biträdande rektor

08-520 735 06

Gunilla.Olsson-Oldenborg@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

MA/NO lärare åk 6-9

Ort
Utgår

2020-01-18

Ansök nu

Dela detta jobb