pedagogjobb.se

Logga

MA/NO lärare 6-9

Ansök nu

MA/NO lärare 6-9

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner.

Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa främst i NO. Du ska tycka om att arbeta tillsammans. Gärdesskolan tillämpar tvålärarskap. Vilket innebär att du arbetar mycket nära en kollega.

Vi tror att du är en engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska kunna ta initiativ och utveckla arbetssätt tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor. Dessutom får du vara med att utveckla NO ämnet i vår nya lokaler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörig att undervisa åk 6-9 med fokus på NO. 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start 10 augusti. Vi tar endast emot din ansökan via länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Gärdesskolan erbjuder dig att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i nya lokaler som ligger vackert beläget och granne med Edsberg slott.

Gärdesskolan kommer under sommaren 2020 flytta in vår nya skola.  https://www.sollentuna.se/uweb/gardesskolan/

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    10 augusti 2020
Löneform    månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/168
Kontakt    
Anette Lyckman Lundqvist, Rektor, 08-579 225 80
Mariana Jäder Näslund, 08-579 225 80
Publicerat    2020-05-08
Sista ansökningsdag    2020-06-05

Dela detta jobb

Logga
MA/NO lärare 6-9

Sollentuna kommun