pedagogjobb.se

Logga

Lösningsfokuserad lärare Ma/NO

Företag Sundbybergs stad
Ort
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Lösningsfokuserad lärare Ma/NO

 

 

Ängskolan, med ca 400 elever, är en kommunal 7-9 skola i centrala Sundbyberg med närhet till natur och goda kommunikationer. Vår målsättning är en trygg och hälsosam skola med ett vänligt och stödjande klimat, där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för allt lärande. Tillsammans med vår professionella personalgrupp erbjuds du en stimulerande tjänst där vi gemensamt arbetar för en alltmer pro- och interaktiv skola och där vi värdesätter det kollegiala lärandet. Gemensamt utformas en trygg och lustfylld skoldag med elevernas bästa i fokus. Vi matchar skolans förväntningar på elev och föräldrar med föräldrars och elevers förväntningar på skolan. För vårt målinriktade arbete med att främja lika rättigheter och möjligheter och förebygga och förhindra trakasserier har vi kamratstödjare och samarbetar med organisationen Friends.

Som lärare i ma/no är du ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i dina ämnen utifrån läroplanen, samt i samverkan med övriga kollegor på skolan.

Dina arbetsuppgifter innefattar också ansvar för dokumentation och bedömning av elevers lärande, samt uppföljning och analysering av resultaten i syfte att förbättra elevernas måluppfyllelse. 

Med ditt Lösningsfokuserade förhållningssätt har du en positiv inställning och ser det som ditt ansvar att skapa goda och hållbara relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har goda kunskaper om NPF och vet att NPF-anpassning av undervisningen och inlärningsmiljön är gynnsamt för alla elever. Du hittar styrkor och bygger på det framgångsrika i varje elev. Med ett inkluderande arbetssätt och en förmåga att se elevernas olika behov och individuella förutsättningar maximeras möjligheterna för att alla ska känna arbetsglädje och att de lyckas i skolan.

Som klassens ledare och goda förebild är du flexibel, gillar struktur, är full av idéer och ser varje interaktion med eleverna som en möjlighet. Du har god samarbetsförmåga, är initiativrik och har ett helhetstänkande för varje elev.

Vi vill att du har lärarlegitimation och behörighet att undervisa elever i årskurserna 7-9. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i aktuella årskurser. Du är van att använda digitala verktyg såsom Google drive och Google Classroom och har jobbat med programmering i undervisningen. 

I tjänsten ingår mentorskap tillsammans med en kollega.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde augusti 2019.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Lösningsfokuserad lärare Ma/NO

Sundbybergs stad