pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Lillkyrka förskola söker dig med erfarenhet av barn med diabetes

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-16

Ansök nu

Lillkyrka förskola söker dig med erfarenhet av barn med diabetes

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Lillkyrka förskola ligger ca 1,5 mil utanför Enköping i nära anslutning till skog och idrottsfällt. Mycket utav utbildningen bedrivs ute i naturen och på förskolans gård. Då förskolan ligger på landet med dålig bussförbindelse krävs det att du har körkort och tillgång till bil för att ta dig dit.

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Arbete i nära relation till barn med diabetes. Läsa av blodsocker och ge insulin vid behov. Krav på erfarenhet sedan tidigare kring detta område. Du kommer i samarbete med ordinarie personal ha ansvar för barn med diabetes. Barnet kräver din fulla uppmärksamhet men du kommer även att delta i det vanliga barngruppsarbete i förskolan och ingå i ett arbetslag. Du ska delta i den ordinarie verksamheten och stödja barnet kring dess diabetes med de uppgifter detta innebär.

Kvalifikationer

Erfarenhet av barn med diabetes Det är ett krav att du har erfarenhet av barn med diabetes och du ska kunna utföra medicinering samt avläsning av blodsocker.

Har du erfarenhet av arbete med barn i förskolan är det ett extra plus.

Självständighet - Du arbetar självständigt och kan ta egna mogna beslut.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Lillkyrka förskola söker dig med erfarenhet av barn med diabetes

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen