pedagogjobb.se

Legitimerad lärare till särskild undervisningsgrupp och engelska

Ansök nu

Legitimerad lärare till särskild undervisningsgrupp och engelska

Arbetsplatsbeskrivning

Gullingeskolan, "den lilla skolan för elever med stora drömmar", satsar på kvalitet i undervisningen för att ge våra elever största möjliga chans att lyckas i studierna och som unga människor. Det är självklart för oss att inrikta oss på språkutvecklande arbetssätt, inkludering och värdegrundsarbete. Gullingeskolan är en dynamisk skola som präglas av höga förväntningar på elever och personal. Här samlas många olika kulturer för att lära av och med varandra. Vi är en F-6 skola med ca 300 elever och omfattas dessutom av grundsärskola samt fritidshem. Vi ligger centralt beläget i Tensta nära kommunikationer. På promenadavstånd finns skogar och ängar med bland annat Järvafältet, Eggeby gård, Spånga by, Spånga IP och Tensta simhall som vi använder i vår undervisning. Vår engagerade och kompetenta personal ser det kollegiala lärandet som en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet för att ge våra elever en hög kunskapsutveckling. Skolans förstelärare tillsammans med skolledning bedriver ett utvecklingsarbete kring social, digital och pedagogisk utveckling för all personal.

Arbetsbeskrivning

Vill du anta nya utmaningar? Då är du kanske vår nya lärare till en särskild undervisningsgrupp årskurserna 1-6! Du kommer att undervisa en liten grupp elever som har behov av extra stöd på olika sätt enligt grundskolans läroplan. Du arbetar tillsammans med en specialpedagog. I tjänsten ingår även undervisning i engelska i årskurs 5. Du ingår i ett arbetslag bestående av klasslärare i årskurserna 5 och 6, lärare i praktiskt-estetiska ämnen samt specialpedagog/-lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en legitimerad lärare för årskurs 4-6 i ämnena svenska/svenska som andra språk, matematik, engelska och SO eller NO. Du är van att arbeta med formativ bedömning och ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa fördjupad kunskap. Du arbetar mot uppsatta mål och fokuserar på resultat. Som person är du mogen, stabil och strukturerad och har lätt för att samarbeta. Det är naturligt för dig att reflektera över ditt arbete både enskilt och med kollegor. Du är mån om att skapa en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt, du gör eleverna delaktiga i planeringen och du har kunskap om NPF för att kunna anpassa undervisningen för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Dela detta jobb

Legitimerad lärare till särskild undervisningsgrupp och engelska

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen