pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Legitimerad lärare svenska åk 7-9

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Legitimerad lärare svenska åk 7-9

Arbetsplatsen

Snyggatorpsskolan söker en skicklig lärare för undervisning i svenska men gärna med behörighet i ytterligare ämne. 

Skolans lokaler är mer än bra, stora satsningar på läromedel och konkretiserande material har gjorts de senaste åren, kringpersonalen lysande och skolmaten utsökt. Snyggatorpsskolan är helt enkelt en skola där man gärna arbetar. 

Snyggatorpsskolan har ett fantastiskt kollegium med många kompetenta, erfarna och yrkesskickliga pedagoger. Ämneslaget i svenska (som förövrigt delar arbetsrum) består av flera yrkesskickliga och erfarna kollegor som de senaste åren lyckats med att skapa goda förutsättningar för elevers lärande och därmed ökad måluppfyllelse för våra elever. För att säkerställa hög yrkesskicklighet över tid så är kompetensutveckling av personal prioriterad på skolan. 

Formativt lärande, relationellt ledarskap och differentierad undervisning, språk- och kunskapsutvecklande arbete och kooperativt lärande är viktigt hos på Snyggatorpsskolan.  

Snyggatorpsskolan mål är att alla elever lämnar vår skola med stolthet och goda kunskaper som hjälper dem vidare i sina liv. 

Snyggatorpsskolan finns i centrala Klippan och är en 7-9 skola med ca 400 elever. Det är enkelt att ta sig till skolan med buss, tåg eller bil. I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". 

Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan 
 

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Du ska planera, genomföra och följa upp undervisning för våra elever. Du ska tillsammans med ämneslaget arbeta för att utveckla undervisningen i svenska på Snyggatorpsskolan. Du ska tillsammans med dina kollegor verka för att en helhetssyn kring elevens lärande och skoldag. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i åk 7-9 i svenska. 

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och att vara en trygg vuxen. Du är prestigelös, vågar testa och vågar misslyckas. Du uppmärksammar och belönar gärna andras bidrag likväl som delar dina egna erfarenheter med kollegor. Som person är du utåtriktad, trygg, stabil, och har förmågan att skapa goda relationer med både ungdomar och vuxna. 

Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och måluppfyllelse. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på elevernas behov och skapa goda lärandemiljöer för dem. 
 

 

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. 

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. 

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. 

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. 

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. 

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

 

Lön

 

Omfattning/Varaktighet

Heltid / deltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Marie Gärdby , Rektor
Telefon 0435-28791
E-post marie.gardby@klippan.se
 

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000
 

Ansökan

Ange referens: C110820-2022-19
Sista ansökningsdag: 2022-12-04

Arbetsgivare

Klippans kommun 
Barn- och utbildningsförvaltningen

Dela detta jobb

Logo
Legitimerad lärare svenska åk 7-9

Klippans kommun