pedagogjobb.se

Legitimerad lärare i engelska och idrott

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Legitimerad lärare i engelska och idrott

Lärare i Engelska och Idrott till Kunskapsskolans Resursskola i Hägersten

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

På Kunskapsskolans Resursskola blir du del av ett gäng som drivs av utveckling och engagemanget för eleverna. Vi lägger vikt vid att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor och strategier som behövs för att stå starka i en föränderlig värld.

Nu söker vi lärare i Engelska och Idrott till Kunskapsskolans resursskola i Hägersten

Vår lärare i engelska och idrott ska vidare mot nya utmaningar vi söker därför en lärare i Engelska och Idrott i årskurserna 7-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta tätt med andra pedagoger och elevhälsoteam på skolan. Kunskapsskolans resursskola arbetar med elever i omfattande behov av särskilt stöd. Vi söker därför dig som har erfarenhet av att arbeta med motsvarande elevgrupp och specialpedagogisk kompetens.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt din elever. Du har varje vecka ett individuellt handledarsamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem. Du har också tät kontakt med vårdnadshavare och skolans elevhälsoteam.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än hen själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolans Resursskola är en liten skolenhet som vänder sig till elever i omfattande behov av särskilt stöd. Vi har plats för ca 30 elever. Våra dagar är strukturerade med återkommande rutiner och där alla vi vuxna är aktivt deltagande och närvarande under hela skoldagen. Utöver undervisning i alla skolämnen utvecklar vi elevernas sociala och exekutiva förmågor genom stöd och handledning under raster och mellanrumstid.

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad lärare och väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

Vi söker lärare i ett eller flera ämnen för årskurserna 7-9.

Du har specialpedagogisk kompetens eller erfarenhet av att arbeta med i elever i behov av särskilt stöd.

Dela detta jobb

Legitimerad lärare i engelska och idrott

Kunskapsskolan