pedagogjobb.se

Logga

Legitimerad lärare åk 5, Töjnaskolan, Sollentuna

Ansök nu

Legitimerad lärare åk 5, Töjnaskolan, Sollentuna

Töjnaskolan är i nuläget en skola med ca. 550 elever från förskoleklass till årskurs 7. Vi är i en utvecklingsfas och inom ett par år kommer skolan vara fullt utbyggd och ha verksamhet för elever upp till årskurs 9.

Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer. Inför nästa läsår, hösten 2020, står Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler.

Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.

Vill du vara med?

Arbetsbeskrivning

Vårt fokus är att skapa goda förutsättningar för våra elever att utvecklas och nå goda resultat och vi söker nu en legitimerad lärare, som vill vara med på vår utvecklingsresa.

Du kommer att vara klasslärare i årskurs 5.

Verksamheten kommer till läsår 2020/2021 vara uppbyggd med tre paralleller i årskurserna F-5 och två paralleller i årskurserna 6-8. Arbetet sker i ett engagerat och kompetent arbetslag och ett ämneslag som ger möjlighet till samarbete och utveckling samt en delningskultur som bidrar till ett kollegialt lärande - allt för elevernas bästa och med fokus på elevernas forsatta utveckling.

På skolan finns ett engagerat elevhälsoteam som arbetar verksamhetsnära och i ett nära samarbete med pedagoger.

Kvalifikationer

Du är närvarande, engagerad och van att ta ansvar för elevernas lärande. Det är även viktigt att du är självgående och kan leda, motivera och skapa engagemang hos eleverna som bidrar till deras utveckling.

Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra tillsammans med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Skolan är i en utvecklingsfas och du ska vilja vara med i den utvecklingen, där du får möjlighet att påverka och vara nytänkande.

Vi vill att du är legitimerad lärare för åk 4-6 eller har lång erfarenhet. 

Vana att arbeta med IKT och Google Classroom är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder 

Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engegerade elever och pedagoger. 

Alla elever har egen Ipad/dator och du kommer att arbeta i moderna, fina och välutrustade lokaler. 

Läs gärna om våra förmånder på hemsidan: Länk till förmåner

Villkor

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar lämnas av:

Anna Morberg, rektor

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 
Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    200811 eller enl. överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/251
Kontakt    
Anna-Kajsa Morberg, 08-579 229 96
Publicerat    2020-06-16
Sista ansökningsdag    2020-07-07

Dela detta jobb

Logga
Legitimerad lärare åk 5, Töjnaskolan, Sollentuna

Sollentuna kommun