pedagogjobb.se

Leg Psykolog till Elevhälsan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Leg Psykolog till Elevhälsan

Du vill något. Det vill vi med!

Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads grund- och gymnasieskolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Elevhälsans uppdrag är att stödja eleverna till att nå utbildningens mål. Vi har ett fokus på främjande- och förebyggande arbete. Genom att tidigt upptäcka elever i behov av stöd så bidrar vi till att skapa miljöer som främjar elevers lärande, utveckling och hälsa och hjälper eleverna att nå utbildningens mål. Genom en samlad elevhälsa, tvärprofessionellt samarbete och en tydlig systematik så får vi elever att lyckas i skolan och elever som mår bra.

ARBETSUPPGIFTER
Psykologen utvecklar samt utför arbetsuppgifter som är främjande och förebyggande på individ-, grupp- och organisationsnivå. Det kan bland annat röra sig om handledning/ konsultation till skolpersonal, fortbildningsinsatser, kartläggningar och utredningar samt samverkan med andra instanser. Arbetet innebär deltagande i tvärprofessionellt team där psykologen företräder det psykologiska perspektivet.

Vi tror på att medarbetarna utvecklas och trivs bäst, när de har ett arbete som ställer höga krav men samtidigt erbjuder ett stort stöd i form av handledning och kompetensutveckling. Du kommer arbeta tillsammans med ett trettiotal kompetenta psykologer i en trivsam miljö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och söker en arbetsplats som kan utveckla dig vidare. Tidigare erfarenhet av elevhälsa är meriterande. Alternativt har du psykologexamen med tidigare erfarenheter inom elevhälsa och vill göra din PTP på en arbetsplats som bidrar till din fortsatta utveckling i yrkesrollen.

Du trivs med att arbeta med människor och vet hur man bidrar i teamarbete. Som person har du lätt för att skapa relationer och nätverk. Du är också duktig på att utveckla samt bibehålla relationer med uppdragsgivare och uppnår på det viset en kundtillfredsställelse. Vi ser gärna att du är en skicklig organisatör som accepterar och tar dig an svåra mål med entusiasm. Du främjar och försvarar lika möjligheter och lägger stor vikt vid etik och värderingar. Du är duktig på dokumentation, har körkort och tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Leg Psykolog till Elevhälsan

Helsingborgs stad