pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg. musiklärare Enbacksskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Leg. musiklärare Enbacksskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Enbacksskolan är en F-9 skola med 410 elever i Tensta, strax intill Spånga IP. Närheten till naturen, djuren i Spånga by och torghandeln i Tensta ger möjligheter till många lärande aktiviteter. Vi ser oss själva som en lysande stjärna på Stockholms skolhimmel och vi tror att alla elever kan lyckas. Engagemang, samarbete, tydlighet, höga förväntningar och kollegialt lärande är våra vägledande värderingar. Vår skola är materiellt välutrustad och ligger i framkant när det gäller programmering och möjligheter att arbeta i diverse digitala miljöer. Vi har ett högt söktryck med många elever som vill börja hos oss. De flesta börjar i förskoleklassen och stannar kvar här under hela grundskoletiden. Här kan du läsa mer om vår skola:

https://enbacksskolan.stockholm.se/

Vi finns även på Instagram, @enbacksskolan.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en legitimerad musiklärare. Du undervisar i åk F-9. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna. Du deltar i skolans gemensamma värdegrundsarbete och där bland annat rastvärdskap och arbete i fritidsklubben ingår. Du har planeringstid själv, med fritidsklubben och ditt arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik och ytterligare behörigheter är meriterande.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du motiveras av nära samarbete och stimuleras av teamarbete där du lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt i samverkan med andra. Genom ditt engagemang skapar du delaktighet och du ser människors olikheter som en tillgång. Du kan på ett effektivt sätt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     10 januari 2022

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Spånga-Tensta

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6784

Kontakt

  • Torbjörn Reivant Olausson, 08 50803927

Facklig företrädare

  • Lars Häggström, LR, 08-508 03900 (exp)

  • Anna Ågebu. Lärarförbundet, 08-508 03900 (exp)

Publicerat

     2021-11-17

Sista ansökningsdag

     2021-12-01

Legitimationskrav

     Lärare

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

Leg. musiklärare Enbacksskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen