pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Att arbeta i en mindre kommun gör att du får chansen att prova på nya saker, att du får känna ansvar och förtroende i din yrkesroll samt att du utvecklas i ditt arbete. Att utvecklas genom att få en inblick och vara delaktig i hela processen gör att man växer som medarbetare. Vi tror även att både känna och ta ansvar är viktigt för utvecklingen. Det ger dessutom en mycket värdefull erfarenhet i det fortsatta arbetslivet. I Älvsbyns kommun hjälper vi varandra och arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan hos oss!

I Älvsbyn är vi måna om den yngre generationens medborgare och deras utbildning. Här samarbetar vi från liten till stor, från förskola till vuxenutbildning för att ge alla förutsättningar att kunna, vilja och våga omsätta sina drömmar! Barns och elevers utbildningstid ska präglas av delaktighet, kontinuitet, igenkännande och framtidstro.

Nu har du möjlighet att få vara med och vara en del av skolan i Älvsbyns kommun där vi fokuserar på kunskap och goda relationer. Där verksamheten utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet. Där alla ska ges lika förutsättningar i en jämställd verksamhet. Du får möjlighet att få vara en del i en lärande organisation där kreativitet, inflytande och samarbete genomsyrar det livslånga lärandet, idag och i framtiden.

Parkskolan inrymmer centralortens mellanstadium, delar av centralortens lågstadium samt förberedelseklass och är belägen mitt i Älvsbyn vilket gör att idrottshall, ishall, simhall, skidspår, fotbollsplaner, friidrottsanläggning och naturen finns alldeles runt knuten samtidigt som det är nära till samhällets centrum med huvudbibliotek, samlingslokaler, bowlinghall m.m. Vid Parkskolan får du arbeta i energisk gemenskap med kompetenta och engagerade kollegor – en skola med driv i en skolkommun med spirande framtidstro.

Arbetsuppgifter
Du har som huvuduppgift att ansvara för att planera, genomföra och efterarbeta undervisning i svenska som andraspråk. Som lärare vid Parkskolan får du ha lärandeuppdraget i fokus och arbeta i en dynamisk miljö med en utpräglad idé om att skolframgång bygger på samarbete – samarbete mellan lärare och elever, mellan skola och hem, och mellan skolenhetens olika kompetenser. Som lärare i svenska som andraspråk arbetar du med elevers språk-, läs- och skrivutveckling i årskurs 3-6 där undervisningen är organiserad årskursvis.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i grundskolans tidigare år. Kunskaper och didaktisk trygghet i läs- och skrivinlärning är meriterande. Vi söker lärare som är skickliga ledare. Det är viktigt att du klarar av att leda din elevgrupp på ett relationellt sätt samtidigt som du optimerar dina elevers utveckling genom att både stödja och utmana dina elever i lärande. Du anpassar din undervisning efter gruppens och enskilda elevers behov. Erfarenhet av och kunskap om arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2023-01-09. Vi tillämpar provanställning vid nyrekrytering.
Utdrag ur polisens belastningsregister krävs. Rekryteringen förutsätter att erforderliga beslut fattas.

Sista ansökningsdag 2022-11-27.

Lön
Lönen är individuell, ange löneanspråk.

Allmänt
Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Kontaktpersoner

Anna-Karin Sandström

Rektor Parkskolan

0929-172 47

anna-karin.sandstrom@edu.alvsbyn.se

Linda Hedlin

Facklig Lärarförbundet

 

linda.hedlin@edu.alvsbyn.se

Katarina Aldrin Nord

Facklig Lärarnas Riksförbund

0929-17000

katarina.nord@edu.alvsbyn.se

Leg. lärare i SvA 100 % till Parkskolan

Företag Älvsbyns kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Dela detta jobb