pedagogjobb.se

Logga

Lärarvikarier till vår vikariepool

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-19

Ansök nu

Lärarvikarier till vår vikariepool

Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska.Vår skola är en grundskola för årskurs 4-9. Med trettio skolor är Internationella Engelska Skolan den största friskoleorganisationen i Sverige. På vår skola i Västerås har vi 780 elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se

Vi följer den svenska läroplanen i vår undervisning. En hög nivå på kunskaper i engelska är dock meriterade då det är vårt kommunikationsspråk.Du måste kunna visa upp utdrag från belastningsregistret för att kunna arbeta hos oss.

IES Västerås är en skola för årskurserna 4-9 med 780 elever och 80 medarbetare. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi söker dig som är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I dagsläget söker vi efter en vikarie som med lite förvarning kan hoppa in och täcka upp lektioner när våra ordinarie lärare är borta. Denna roll passar dig som gillar omväxling och snabba byten. Som men kort förberedelsetid kan sätta sig in i lektionsplaneringar och som trivs med att arbeta med många barn och ungdomar i olika åldrar och grupper. Erfarenhet från skola, förskola, eller utbildning i pedagogik är meriterande. Arbetet kräver viss datavana då vi använder SchoolSoft och GoogleApps i vår verksamhet.

Dela detta jobb

Logga
Lärarvikarier till vår vikariepool

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB