pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärarvikarier till Södermalmsskolan F-9

Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Lärarvikarier till Södermalmsskolan F-9

Arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa en bra start för barn och ungdomar utifrån deras behov och förutsättningar? Nu söker vi lärarvikarier till Södermalmsskolan F-9!

Vi arbetar för alla elevers rätt till utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Hos oss bidrar du till att ge våra elever goda förutsättningar att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärarvikarier till Södermalmsskolan F-9. Arbetet innebär undervisning i i klasser från förskoleklass upp till åk 9. Anställningen är på timtid men som vikarie garanterar vi 75% arbete varje skoldag.

Du som vill vikariera inom skolan behöver vara en ansvarsfull person som tycker om att möta både nya barn och vårdnadshavare. Du har en tydlig servicekänsla och är duktig på att hantera olika situationer på ett bra sätt. Det är viktigt att du är en positiv person som har lätt att samarbeta med andra. Grundskola styrs av skollag och läroplan där mål för utbildningen och vilken människosyn som ska råda framgår. Alla elever ska ha inflytande över sin dag och ska bli respektfullt bemötta.

Arbetsuppgifter inom grundskolan är att:
• följa instruktioner från ordinarie personal men samtidigt vara beredd att improvisera om det inte finns någon planering
• skriva en kortare rapport till ordinarie lärare när dagen är slut
• leda och organisera arbetet i klassrummet
• samarbeta med andra lärare i arbetslaget

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av arbete med barn och unga.

Skriv gärna i din ansökan vilka årskurser du är intresserad av att undervisa i.

För att kunna anställas inom skolverksamhet måste också utdrag ur belastningsregistret visas upp. Utdraget får du enklast via polisens hemsida.

Observera att urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Övrigt

Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Antal platser: 3

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A1179045

Sista ansökningsdatum: 2022-12-07

Kontaktpersoner

Jan Larsson
Rektor
070-368 83 17
0550-882 71
 

Fackliga representanter:


Lärarförbundet
lararforbundet@kristinehamn.se

Dela detta jobb

logo
Lärarvikarier till Södermalmsskolan F-9

Kristinehamns kommun