pedagogjobb.se

Lärarvikarier till Kunskapsskolan Linköping

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2021-10-21

Ansök nu

Lärarvikarier till Kunskapsskolan Linköping

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Linköping söker lärarvikarier för årskurserna 4-9

Kunskapsskolan Linköping är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 165 elever med ambition att växa och ge fler elever en personligt utformad utbildning. Skolan startade 2012 och finns i fina och ljusa lokaler mitt emot Stora Coop, Södra Ekkällan . Skolan har ett mycket bra läge med goda bussförbindelser samt närhet till grönområden.

Vi söker en vikarie/vikarier för kortare eller längre tim- eller deltidsanställningar. Är du student eller har erfarenhet av att undervisa och vill använda dina kunskaper för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas? Vi söker dig som vill använda dina ämneskunskaper till att motivera och inspirera andra till lärande.

På Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning och som utgår ifrån elevens personliga mål och förutsättningar. Varje elev har en egen veckoplanering - ett personligt schema - som utgår från vad som behöver göras för att nå målen. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, att välja mellan olika svårighetsgrader och att lägga in mer tid i schemat för ämnen man tycker är svåra.

Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt som också beskrivs tydligt på vår hemsida.

Kunskapsskolan Linköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning , där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ämneskunskap inom något eller några av grundskolans 16 ämnen. Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande. Då du kommer att jobba tillsammans med andra lärare ser vi även att du har mycket god samarbetsförmåga.

Arbetstid och varaktighet
Timanställning/visstidsanställning deltid 30-50%

Rekryteringsprocessen
Ansökan sker via länken nedan senast 2021-10-21

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Roberth Olsson, mobiltelefon 0733 10 84 85, mailadress roberth.olsson@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Lärarvikarier till Kunskapsskolan Linköping

Kunskapsskolan