pedagogjobb.se

logga

Lärarvikarie i historia sökes till Rodengymnasiet

Ort
Utgår

2021-10-18

Ansök nu

Lärarvikarie i historia sökes till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Eftersom en av våra lärare lämnar oss för annat uppdrag en period söker vi dig som vill vikariera som gymnasielärare i historia fram jullovet 2021!

Arbetsbeskrivning

Som vikarie i historia undervisar du i kursen Historia 1b. Tjänsten är på cirka 40% procent, med tillträde så snart som möjligt och vikariatet pågår fram till jul 2021. Det finns eventuellt möjligheter att påverka tjänstegraden, och eventuellt kan vikariatet förlängas till att gälla även efter jul.  

Kvalifikationer

Det är meriterande om du är behörig gymnasielärare, men vi ser gärna andra sökande också. Om du kan undervisa i kurserna Svenska 2 och/eller Svenska 3 kan det också vara av intresse för oss. 

Rodengymnaiset har en trygg och lugn studiemiljö där vi gemensamt ger de bästa förutsättningarna för våra elevers utveckling och resultat, och vi söker dig som tycker det är viktigt att arbeta med värdegrund, eleven i fokus och i nära samarbete med kollegor. På Rodengymnasiet vill vi också ha roligt tillsammans och skapa en god arbetsmiljö för både elever och övriga som arbetar på skolan, och vi hoppas att du trivs i en skolmiljö där det finns mycket engagemang, driv och hjärta för god undervisning och skolutveckling.

För dig som lärare är det viktigt att skapa relationer med eleverna, att sätta kvalitet högt och att jobba mot uppsatta mål. Du bidrar till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning och har förståelse för elevers olika förutsättningar för att lära och ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.
Vi hoppas att du är van vid att undervisa med digitala plattformar som hjälpmedel.

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

Tillträde

Så snart som möjligt.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-10-04

Sista ansökningsdag:

2021-10-18

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasielärare i allmänna ämnen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Fackligt ombud Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se

Fackligt ombud Lärarnas Riksförbund

Gisela Antonsson, gisela.antonsson@norrtalje.se

Programrektor

Katherine Berg, katherine.berg@norrtalje.se

Dela detta jobb

logga
Lärarvikarie i historia sökes till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun