pedagogjobb.se

Lärarvikarie i grundskolan

Ansök nu

Lärarvikarie i grundskolan

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Grundskolan i Gnosjö består av fem skolor med verksamhet i årskurs F-6 samt två skolor med verksamhet i årskurs 7-9. Skolorna finns i Gnosjö, Hillerstorp, Kulltorp och Åsenhöga. Tillsammans är vi ca 200 medarbetare i grundskolan, allt från måltidspersonal till lärare, rektor och elevassistenter.

Vi söker nu dig som kan arbeta som fast vikarie inom verksamheten. Du kommer att ha en basplacering på Bäckaskolan 7-9 men kommer att arbeta efter behov i hela åldersspannet 6-16 år.

Läs mer >>
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som vikarie för undervisande lärare samt även i andra roller som kan bli aktuella. Du har en placering på Bäckaskolan 7-9 där du arbetar vid de tillfällen då du inte är bokad som vikarie på andra skolor eller i fritidshem och förskoleklass.

Du kommer främst att arbeta med undervisning och elevtillsyn i hela grundskolan, från förskoleklass till årskurs nio.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet arbete i pedagogisk verksamhet och/eller med barn och ungdomar i andra roller. För att klara arbetet ser vi att du är flexibel och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. . Vi ser gärna att du har lärarutbildning.
Vi ställer krav på att du har god förmåga till muntlig och skriftlig kommunikation och god social förmåga.
B-körkort är ett krav då resor inom kommunen kommer att vara aktuella.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 85 %
Tillträde: Tjänsten är tidsbegränsad under perioden 2020-01-01 t.o.m. 2020-06-12
Antal platser: 1


Andra uppgifter

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-20
Arbetsgivarens referensnummer: A905321

Upplysningar

Karin Hedström
Rektor
0370 - 33 11 16

Elisabeth Knutsson
Administratör grundskola
0370 - 33 11 48

Thomas Carlsson
Lärarförbundet
0370 - 33 11 27

Carita Johansson
Lärarnas Riksförbund
0370-33 11 67

Dela detta jobb

Lärarvikarie i grundskolan

Gnosjö kommun