pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärarvikarie grundskolan

Företag Kunskapsskolan
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-28

Ansök nu

Lärarvikarie grundskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.  Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas. 

Kunskapsskolan Krokslätt söker en timvikarie för årskurserna 4-9
Kunskapsskolan Krokslätt är en grundskola årskurs 4-9. Skolan startade 2010 och ligger i ett spännande och expansivt område på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. 

Vi söker nu vikarier för kortare eller längre tim- eller deltidsanställningar. Är du student eller har erfarenhet av att undervisa och vill använda dina kunskaper för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas? Vi söker dig som vill använda dina ämneskunskaper till att motivera och inspirera andra till lärande.

På Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning som utgår ifrån elevens personliga mål och förutsättningar. Varje elev har en egen veckoplanering - ett personligt schema - som utgår från vad som behöver göras för att nå målen. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, att välja mellan olika svårighetsgrader och att lägga in mer tid i schemat för ämnen man tycker är svåra.

Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt som också beskrivs tydligt på vår hemsida.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har ämneskunskap inom något av grundskolans ämnenEtt grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Meriterande kvalifikatione
Tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande. Då du kommer att jobba tillsammans med andra lärare ser vi även att du har mycket god samarbetsförmåga.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en timanställning med möjlighet till fasta tider måndag-fredag.

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den 28 oktober 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Emil Dolk, 0733-173442, emil.dolk@kunskapsskolan.se 

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

logo
Lärarvikarie grundskolan

Kunskapsskolan