pedagogjobb.se

Logo

Lärarvikariat i finska och svenska till åk F-3

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Lärarvikariat i finska och svenska till åk F-3

Suomen- ja ruotsinkielinen luokanopettaja sijaisuus F-3luokalle
 
Oletko suomen- ja ruotsinkielentaitoinen luokanopettaja, joka etsii uusia urapolkuja? Haluatko kehittyä ammatillisesti? Onko sinulla jo hieman työkokemusta ja haluat oppia uutta? Stålhamrankoulu (Södertälje, Ruotsi) etsii pitkäaikaista opettajasijaista (noin 2vuotta) suomiluokalle F-3. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta hakijalta vaaditaan myös kohtuullista ruotsin kielen taitoa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!
 
Är du en klasslärare i finska och svenska som söker nya utmaningar? Vill du utvecklas professionellt? Har du redan arbetslivserfarenhet och vill du lära dig något nytt? Stålhamrankoulu (Södertälje, Sverige) letar efter en lärare för ett längre vikariat för finsk klass F-3. Undervisningen sker huvudsakligen på finska, men sökanden måste också ha en rimlig nivå av svenska språkkunskaper.
 
En dag på jobbet  
Som lärare kommer du att vara ansvarig för en klass årskurs F-3 som är tvåspråkig, svenska och finska. Du ska driva undervisning i enligt läroplan och kursplaner för grundskolan och med elevernas utveckling och lärande i fokus. Du måste också vara beredd på att arbeta med skolans verksamhetsidé ” Synlig lärande med ord och bild.”  
 
Vem är du?  
 
Krav:  
 
Du har en grundskollärarutbildning och kan behärska svenska och finska i tal och skrift.  
 
Meriterande:
 
Det är positivt om du har tidigare arbetslivserfarenhet av läraryrket.
 
Personliga egenskaper:  

Du förväntas vara:
 
- professionell i yrkesrollen – du visar respekt för ditt uppdrag och arbetar utifrån värdegrunden   
 
- ansvarstagande – du tar ansvar för ett arbetsklimat som utvecklar verksamheten   
 
- en engagerad medarbetare som har förmåga att se såväl till den enskilda elevens behov, som till gruppens möjligheter.   
 
  Vi erbjuder dig  
 
Kommunen erbjuder dig som anställd 3.000:-/år i friskvårdsbidrag. Du har möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad.  
 
Vi har ett väl utbyggt kollegialt lärande med nätverk för olika yrkeskategorier där vi systematiskt, metodiskt och forskningsbaserat kontinuerligt jobbar med att öka kvaliteten i undervisningen och ledarskapet.   
 
Välkommen till oss!  
 
Södertälje är en kommun som satsar mycket stort på skolan och barnen kommer alltid som prioritet ett. Därför finns det goda karriärmöjligheter för dig som väljer att jobba hos oss. Här finns mod att flytta gränser genom nya innovativa metoder. Att arbeta inom skolan i Södertälje är att arbeta inom en av Sveriges mest spännande skolkommuner. Vill du vara med och fortsätta utvecklingen av vårt arbete?  
 
Stålhamraskolan är en grundskola F-6 med totalt 360 elever. Skolan består av två parallella klasser samt grundsärskola 1-6 och finskaklasser F-3 och 4-6. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 10 lärare som träffas kontinuerligt två gånger i veckan för samarbete och elevvård. Du kommer också ha nära samarbete med tvåspråkig klass (finska, svenska) årskurs 4-6. Det finns finskspråkig personal i skolan.   
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärarvikariat i finska och svenska till åk F-3

Södertälje kommun – Utbildningskontoret