pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare yrkesintroduktion Vård-och omsorg 50%

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Lärare yrkesintroduktion Vård-och omsorg 50%

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning
Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns från och med i hösten 2021 Haninges introduktionsprogram samlade; språkintroduktion, individuellt alternativ och yrkesintroduktion. Vi har även en gymnasiesärskola med ett trettiotal elever fördelade på nationella och individuella program. Totalt har vi runt 340 elever inskrivna på våra utbildningar.

Arbetsuppgifter
På Riksäpplet använder vi Skolverkets nationella yrkespaket med kurser från Vård-och omsorgsprogrammet, inriktning vårdbiträde. Yrkespaketen innehåller kurser på gymnasial nivå som underlag för timplanerna där  målet är att göra eleverna anställningsbara efter avslutade studier.  Vi startade denna utbildning förra läsåret, 21/22, och behöver nu förstärka med ytterligare en lärare då en ny årskull börjar detta läsår.

Denna tjänst kommer innehålla kurser från det ovan beskrivna yrkespaketet. Tjänsten kan eventuellt utökas till en tjänstgöringsgrad på 100% genom att lägga till stödtimmar och/eller ämnet friskvård.

Kvalifikationer
Du kommer arbeta i ett arbetslag som arbetar tätt tillsammans för att öka elevernas måluppfyllelse. Du behöver därför vara flexibel och samarbetsvillig där elevens behov alltid står i centrum. Arbetet ställer också stora krav på din förmåga att skapa en förtroendefull relation till eleverna. Helst ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har behov av olika anpassningar.

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön efter överenskommelse. Tillträde i samband med läsårsstart, 2022-09-01.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: 2022-09-01

Löneform: månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 50%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/699

Kontakt: Lars Madsen
08-6067070Marie Jonsson
08-6069181

Publicerat: 2022-08-25

Sista ansökningsdag:
2022-09-25

Dela detta jobb

Lärare yrkesintroduktion Vård-och omsorg 50%

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen