pedagogjobb.se

Utbildningsförvalningen vikarieförmedlingen

Brinner du för pedagogiskt arbete med barn och ungdomar och vill ha ett flexibelt arbete?

Uppsala kommuns Vikarieförmedling erbjuder en flexibel och utvecklande anställning för dig som vill arbeta som lärarvikarie. Hos oss får du som vikarie erfarenhet och möjlighet att utveckla dina pedagogiska kunskaper.

Läs mer på: www.uppsala.se/vikarie (http://%20www.uppsala.se/vikarie).

Ditt uppdrag
Som vikarie kommer du vara en del av det dagliga arbetet och arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där eleverna står i centrum. Du är en positiv förebild för eleverna i alla lägen. Du är aktiv och lyhörd, tar ansvar och är en tydlig ledare. Tillsammans med ordinarie personal bidrar du till att eleverna får de bästa förutsättningarna att lyckas i skolan.

Som lärarvikarie kan du arbeta både som klasslärare i förskoleklass, på låg- och mellanstadiet samt som ämneslärare på högstadiet. Du väljer då vilka ämnesblock du vill undervisa i. Just nu är det stor efterfrågan på ämneslärare i idrott, musik, hemkunskap, moderna språk samt trä/metall- och textilslöjd. Oavsett uppdrag så innebär ett arbete i skolans värld att göra skillnad.

Vikarieförmedlingen bemannar arbetspass digitalt vilket innebär att du behöver ha tillgång till dator och mobil. Som vikarie anger du själv vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. Vi bemannar uppdrag som är 1-14 dagar och vi vill att du i genomsnitt jobbar minst 1 dag i veckan.

Din bakgrund
Till grundskolans vikarieförmedling söker vi främst dig som är utbildad lärare eller är lärarstuderande. Högskolepoäng inom relevant område är också meriterande för tjänsten. Vi värdesätter erfarenhet från undervisning och arbete med barn och unga. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Det är viktigt att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:

Facklig företrädare:
Lärarförbundet 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund 076-798 30 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-726 00 70 (tel:018-7260070).

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Dela detta jobb