pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare Vård och omsorg

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Lärare Vård och omsorg

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Välkommen med din ansökan som lärare i Vård och omsorg YrkVux till en väl fungerande skola med kompetenta kollegor. På skolan genomförs utbildningar i SFI, VUX, YkrVux och IM gymnasiet. I dag är vi 14 medarbetare.

Skolan är vackert belägen i f.d. "ABBAS kontor" med utsikt över västerhavet, där du vid gott väder ser du ända till Väderöarna.

Skolan är på väg att bli certifierad i Vård och omsorgscollege tillsammans med Munkedal och Lysekil.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Som lärare på Vård och omsorgsprogrammet ansvarar du för all undervisning (15 st) i yrkesinriktade kurser. I tjänsten ingår nära samarbete med skolledning, administratör och enhetschefer i omsorgen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en lärarlegitimation och är behörig att undervisa i samtliga ämnen eller studera till legitimerad yrkeslärare, som en del av tjänsten. Du är intresserad av olika lösningar och de möjligheter det ger. Du tycker om att utmana dig själv, pröva och vara en del i att utveckla nya arbetssätt såväl för att möta olika elever som för att utveckla programmet, utbildningen och skolan.

Att vara utbildad sjuksköterska är en merit.

Du ska tycka om att "nätverka", planera och samarbeta och kommer att ingå i olika nätverk, V8, SML, Vård och omsorgscollege.

Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt. Du ska ha ett eget driv och kunna ta egna initiativ. 

I ditt pedagogiska ledarskap prioriterar du att skapa goda relationer, vidare är du tydlig och har förmåga att skapa en bra arbetsmiljö för eleverna präglad av trygghet, förtroende och respekt.

Du ska ha datavana och kunna kommunicera väl i tal och skrift. 

Villkor 

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas kommer tjänsten att vara en tillsvidareanställning 100%

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Sotenäs - havets kommun

Sotenäs ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön.

Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun.

 

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Lärare Vård och omsorg

Sotenäs kommun