pedagogjobb.se

Logo

Lärare Ty/annat ämne

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Lärare Ty/annat ämne

Arbetsplatsen

Vi letar efter en ny kollega som tillsammans med oss vill arbeta på vår fantastiska skola, Snyggatorpsskolan. Vår skola har haft några tuffa år bakom sig men är nu på väg uppåt och framåt, mycket tack vare ett fantastiskt kollegium, positiv inställning och gott samarbete. Du kommer ingå i ett arbetslag och undervisa i tyska i kombination med engelska eller svenska. Att du kommer ha ämneskollegor i svenska eller engelska beroende på din ämneskombination är inte så ovanligt, men du kommer dessutom att ha en ämneskollega i tyska vilket vi ser som en styrka att kunna erbjuda. Ytterligare språklärarkollegor som undervisar i spanska och franska finns också på skolan. Snyggatorpsskolan är en skola i centrala Klippan så det är enkelt att ta sig hit oavsett transportmedel.

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus – att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund ”Vi i Klippan” och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Du arbetar med att planera, undervisa och följa upp elevernas kunskaper i dina ämnen. Planering och bedömning av arbetsområden sker i vår skolportal där även betygen skrivs in vid terminsslut. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar for eleverna: pedagogisk lunch och läxhjälp finns med i schemat för pedagogisk personal. Alla lärartjänster på skolan innefattar även mentorskap. Tillsammans med ditt arbetslag verkar du för en helhetssyn kring elevens lärande och skoldag.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för åk 6-9 i tyska och engelska eller svenska. Våra förväntningar på dig som söker är att du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du ger alla elever förutsättningar att lyckas och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positivt arbetsklimat. Det är naturligt för dig att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete eftersom vi har en-till-en- datorer.

Erfarenhet är meriterande.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tjänsten tillträds 8/8 2021
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Peter Haarala , Bitr Rektor
Telefon 043528350
Mobil 043528350
E-post peter.haarala@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Arbetsgivare

Klippans kommun

Dela detta jobb

Logo
Lärare Ty/annat ämne

Klippans kommun