pedagogjobb.se

Logo

Lärare trä- och metallslöjd åk7-9

Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Lärare trä- och metallslöjd åk7-9

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och tända ett livslångt lärande. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, personalcoachning, god tillgång på studiehandledare på modersmål och ett väl fungerande elevhälsoarbete. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram.
En omfattande satsning på IKT pågår, vilket bland annat innebär att alla elever får tillgång till en egen Cromebook. Kommunen deltar också i olika utvecklingsprojekt och internationella samarbetsprojekt.

Petreskolan i Hofors är en åk4-9 skola. På skolan går ca 450 elever. Den är vackert belägen med skogen inpå knuten och i direkt anslutning till idrottshall, simhall, motionsspår, konstgräs och ishall mm. Stämningen på skolan är mycket god och kännetecknas av bra sammanhållning, samarbete och framåttänkande. Du kommer att växa i yrket och utvecklas på en mycket trevlig arbetsplats, där vi värdesätter och efterlever ett tydligt ledarskap på alla nivåer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är lärare i trä- och metallslöjd. I tjänsten ingår mentorskap i åk9.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en tydlig, drivande lärare som har en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Lärare trä- och metallslöjd åk7-9

Hofors Kommun, Barn och utbildning