pedagogjobb.se

Lärare trä- och metallslöjd

Företag Bodens kommun
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Lärare trä- och metallslöjd

Arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! 

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. 

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. 

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för. 

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten. 

Vi söker 4 nya lärare som vill undervisa i trä- och metallslöjd på Utbildningsförvaltningen. Som lärare i trä- och metallslöjd undervisar du på 1-2 skolenheter. Undervisning sker på både F-6 enheter och 7-9 enheter. 

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Vi söker 4 lärare som vill undervisa i trä- och metallslöjd. 

Som slöjdlärare handlar arbetet om att väcka nyfikenhet och lust till hantverket och att tränas sig i att utveckla sina egna idéer från tanke till färdig produkt. Eleverna ska ges förutsättningar till att bygga upp och utveckla sin egen förmåga, kreativitet och problemlösningsförmåga. 

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. I första hand söker vi dig med lärarexamen med behörighet för att undervisa i slöjd. Men även du med annan kompetens inom slöjdområdet är välkommen in med din ansökan. 

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde ht-19.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola. 

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. 

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. 

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden. 

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-24
Arbetsgivarens referensnummer: A859560

Upplysningar

Annevi Larsson
Rektor Mårängskolan
0921-62869

Daniel Jakobsson
Rektor
0706589199

Tim Stenlund
Lärarnas Riksförbund
070-2745166

Annika Nilsson
Lärarförbundet
0921-62412

Dela detta jobb

Lärare trä- och metallslöjd

Bodens kommun