pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Korsängsskolan är en grundskola med årskurserna F-9 med cirka 660 elever. Skolan ligger i centrala Enköping med ett blandat upptagningsområde. Upptagningsområdet omfattar både centralorten och till viss del landsbygd. Skolan invigdes 1948 och har varit i drift som skola sedan dess, viss till- och ombyggnation har gjorts. De flesta eleverna går alla 10 år på
Korsängsskolan. Alla verksamheter i skolan genomsyras av att "Vi har ett kompromisslöst fokus på elevens bästa, vilket betyder ett steg i taget och alltid framåt".

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för undervisning i teknik samt trä- och metallslöjd i grundskolan. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning utifrån styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med vårdnadshavare och berörda myndigheter.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i teknik och trä- och metallslöjd i grundskolans alla årskurser.

Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat och ändrar din inriktning när målen ändrar sig.
Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har god insikt i hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du har förmåga att anpassa sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Lärare trä/metallslöjd och teknik

Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb