pedagogjobb.se

Lärare/timvikarier till grundskolan i Ängelholm

Ansök nu

Lärare/timvikarier till grundskolan i Ängelholm

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun! 
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. 

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan tänka dig att stå uppsatt på vikarielistan inom skolväsendet i Ängelholms kommun. I de fall du blir uppringd är det oftast med kort varsel som du behöver rycka in. Vi kan dock inte garantera arbete. Beroende av din utbildning och erfarenhet/skicklighet till den arbetsuppgift du ska utföra gör vi bedömningen av vilken lön som är rätt. 

Kvalifikationer

Gärna någon pedagogisk/erfarenhet av undervisning på grundskolenivå.

Anställningens omfattning

Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   2:5/19

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare/timvikarier till grundskolan i Ängelholm

Ängelholms kommun